O NAMA

Firma EKSTRA BLIC OR je osnovana 2003. godine.


Nudimo širok spektar usluga koje obuhvaćaju sve aspekte čišćenja, od općih prostorija do specifičnih površina poput tepiha, tapeciranog namještaja ili čak visokotehnološke opreme. Bez obzira radi li se o uredskom prostoru koji zahtijeva redovito održavanje ili domaćinstvu koje traži temeljito čišćenje nakon posebnih događaja, mi smo tu da pružimo rješenje prilagođeno vašim potrebama.


Naš tim profesionalaca posvećen je ne samo brzom i efikasnom obavljanju posla, već i pažljivom i osjetljivom pristupu svakom prostoru i predmetu koji čiste. Svaka površina tretira se s najvećom pažnjom i koriste se samo ekološki prihvatljivi proizvodi kako bismo osigurali zdravo okruženje za naše klijente i njihove suradnike ili obitelji.


Kroz našu posvećenost kvaliteti, pouzdanosti i prilagođenosti, želimo postati partner koji olakšava svakodnevni život naših klijenata, pružajući im prostor u kojem se mogu osjećati ugodno i produktivno. EKSTRA BLIC OR je više od usluge čišćenja - to je način života koji teži harmoniji između funkcionalnosti, estetike i dobrobiti.

EKSTRA BLIC OR

Pehlivanuša 38, Sarajevo, BIH

Email: ekstrablic@gmail.com

Kontakt:

+ 387 61 542 544

+ 387 62 107 177

Copyright @2024 EKSTRA BLIC